Theaterspektakel Fly Me to the Moon

Theaterproductiehuis ZEEPaanZEE (in de regio bekend om haar bijzondere theaterproducties op even bijzondere locaties) laat zich inspireren door 50 jaar ruimtevaart in Nederland voor de spectaculaire theatervoorstelling FLY ME TO THE MOON. Een unieke voorstelling met een internationale waarin gekende professionals samenspelen met lokaal talent en waarin ruimtevaart en theater samenkomen in een visueel schouwspel middels zang, dans en spectaculaire acts. De 8 voorstellingen vinden plaats op 27 t/m 30 september en 4 t/m 7 oktober.

Hoe ziet ons leven er over 50 jaar uit? In FLY ME TO THE MOON
(regie: Martine Zeeman) krijgt de 11-jarige Joost de unieke kans om dat te bekijken. Maar staat de toekomst wel vast? Kunnen we in de toekomst wonen op de maan of zelfs op Mars? En zal de Aarde wel blijven bestaan? Terwijl Joost door de tijd reist, valt hij van de ene verbazing in de andere en leert hij hoe belangrijk de ontwikkelingen in de ruimtevaart zijn. Niet voor de aliens, maar voor onze eigen toekomst!


Samenwerking ESTEC
Voor FLY ME TO THE MOON slaat ZEEPaanZEE de handen ineen met ESTEC dat dit jaar haar 50-jarig bestaan viert. Het European Space Research & Technology Centre is met meer dan 2500 internationale werknemers een begrip in Noordwijk en over de hele wereld. Vooral dankzij ESTEC is Nederland een vooruitlopende speler in de ruimtevaart ontwikkelingen, maar voor het grote publiek is dit werk nog grotendeels onzichtbaar. Voor de voorstelling interviewde regisseuse Martine Zeeman vele ESTEC medewerkers en een aantal van hen is actief betrokken bij de voorstelling. Een belangrijke doelstelling is dat de bezoeker in en rondom de voorstelling FLY ME TO THE MOON op toegankelijke wijze iets meekrijgt over het belangrijke en innovatieve werk van ESTEC.

 

KOSTEN

-

DOELGROEP

Kinderen en volwassenen

NAAM ORGANISATIE

Zeep aan Zee en ESA-ESTEC

SOORT ACTIVITEIT

Theatervoorstelling

ADRES

Space Businesspark Noordwijk

DAGEN EN TIJDEN

8 voorstellingen van 27 t/m 30 september en 4 t/m 7 oktober

WEBSITE
http://www.zeepaanzee.nl